Kaukázusi szumák szőnyeggel kárpitozott Barokk fotel pár és hozzájuk tartozó lábzsámolyok.
Antik bútorok felvásárlása
Antik tárgyak, örökség, hagyaték felvásárlása tisztességes áron.

Bútorok, tálalók, vitrinek felvásárlása azonnal, készpénzért.

Antik bútorok felvásárlása, mint például: Antik székek, fotelek, asztalok, tálalók, posztamensek stb.

Antik fotelek, székek, asztalok, tálalók, vitrinek, posztamensek, kanapék komplett garnitúrákat is felvásárolunk. Art deco, barokk, neobarokk, reneszánsz, neoreneszánsz, biedermeier, szecessziós és egyéb antik bútorok érdekesek számunkra. Kolóniál és retró bútorokat sajnos nem vásárolunk, köszönjük.

Megválna régiségeitől, örökségétől?

Az alábbi űrlappal tud nekünk emailt küldeni eladni kívánt régiséggel kapcsolatban. Kérjük, ha rendelkezik fotókkal a tárgyról / tárgyakról azokat is csatolja a második lépésben. A telefonszámát nem kötelező megadni, viszont felgyorsíthatja a felvásárlás folyamatát. E-mail címünk: felvasarlas@rugexpert.hu

Van az ön tulajdonában eladni kívánt bútor?

Nagyra értékelünk minden megkeresést eladni kívánt régiséggel, teljes hagyatékkal kapcsolatban. A szakmában 30 év alatt kemény munka árán felépített presztizsünknek és kapcsolatainknak hála, szinte majdnem minden antik tárgy azonnali felvásárlásában vagy beszerzésében egyaránt tudunk önnek segíteni. Az e-mailekre napközben általában 1 óra alatt válaszolunk.

Várjuk megtisztelő megkeresését!

Az alábbi régiségeket szintén készpénzért megvásároljuk:

Teljes régiség felvásárlás

Teljes hagyaték felvásárlása

Antik tárgyakat örökölt? Teljes Hagyaték felvásárlása esetén az örökség komplett értékét és az elhúnyt érdekeit is tiszteletben tartjuk árajánlatunkkal.

Tovább

Várjuk megtisztelő hívását a hét minden napján 8-tól 8-ig!