Antik bútorok felvásárlása
Antik tárgyak, örökség, hagyaték felvásárlása tisztességes áron.
Teljes hagyaték felvásárlás és antik órák felvásárlása

Teljes hagyaték felvásárlása azonnal, készpénzért.

Antik tárgyakat örökölt? Teljes Hagyaték felvásárlása esetén az örökség komplett értékét és az elhúnyt érdekeit is tiszteletben tartjuk árajánlatunkkal.

Hagyaték teljes és részleges felvásárlását is vállaljuk, ha az régiségekből, antik tárgyakból áll. Az alábbi tárgyak után rendszeresen kutatunk és magas árat fizetünk: szőnyegek, porcelánok, katonai kitüntetések, régi bizsuk, antik bútorok, bronz és réz tárgyak, fali, álló és karórák, magyar és külföldi festmények stb. Hagyaték teljes felvásárlása esetében az örökölt ingatlan felvásárlása is szóba kerűlhet. Várjuk megtisztelő megkeresését!
Teljes régiség felvásárlás

Megválna régiségeitől, örökségétől?

Az alábbi űrlappal tud nekünk emailt küldeni eladni kívánt régiséggel kapcsolatban. Kérjük, ha rendelkezik fotókkal a tárgyról / tárgyakról azokat is csatolja a második lépésben. A telefonszámát nem kötelező megadni, viszont felgyorsíthatja a felvásárlás folyamatát. E-mail címünk: felvasarlas@rugexpert.hu

Van az ön tulajdonában eladni kívánt örökség?

Nagyra értékelünk minden megkeresést eladni kívánt régiséggel, teljes hagyatékkal kapcsolatban. A szakmában 30 év alatt kemény munka árán felépített presztizsünknek és kapcsolatainknak hála, szinte majdnem minden antik tárgy azonnali felvásárlásában vagy beszerzésében egyaránt tudunk önnek segíteni. Az e-mailekre napközben általában 1 óra alatt válaszolunk.

Várjuk megtisztelő megkeresését!

Az alábbi régiségeket szintén készpénzért megvásároljuk:

Teljes régiség felvásárlás

Teljes hagyaték felvásárlása

Antik tárgyakat örökölt? Teljes Hagyaték felvásárlása esetén az örökség komplett értékét és az elhúnyt érdekeit is tiszteletben tartjuk árajánlatunkkal.

Tovább

Várjuk megtisztelő hívását a hét minden napján 8-tól 8-ig!