Teljes hagyaték felvásárlás és antik órák felvásárlása

Kar-, fali- és álló antik órák felvásárlása azonnal, készpénzért.

Karórák, faliórák, álló órák, asztali és zsebórák magas áron történő felvásárlását is tudjuk biztosítani

Állapottól és működéstől függetlenül érdekesek számunkra antik órák az alábbi kategóriákban: Állóórák, Faliórák, Zsebórák, Díszórák, Óra szerkezetek, Képóra, Zeneszerkezetes óra, Hold-járatos, ütős naptáras és minden antik óra.

Megválna régiségeitől, örökségétől?

Az alábbi űrlappal tud nekünk emailt küldeni eladni kívánt régiséggel kapcsolatban. Kérjük, ha rendelkezik fotókkal a tárgyról / tárgyakról azokat is csatolja a második lépésben. A telefonszámát nem kötelező megadni, viszont felgyorsíthatja a felvásárlás folyamatát. E-mail címünk: felvasarlas@rugexpert.hu

Van az ön tulajdonában eladni kívánt óra?

Nagyra értékelünk minden megkeresést eladni kívánt régiséggel, teljes hagyatékkal kapcsolatban. A szakmában 30 év alatt kemény munka árán felépített presztizsünknek és kapcsolatainknak hála, szinte majdnem minden antik tárgy azonnali felvásárlásában vagy beszerzésében egyaránt tudunk önnek segíteni. Az e-mailekre napközben általában 1 óra alatt válaszolunk.

Várjuk megtisztelő megkeresését!

Az alábbi régiségeket szintén készpénzért megvásároljuk:

Teljes régiség felvásárlás

Teljes hagyaték felvásárlása

Antik tárgyakat örökölt? Teljes Hagyaték felvásárlása esetén az örökség komplett értékét és az elhúnyt érdekeit is tiszteletben tartjuk árajánlatunkkal.

Tovább

Várjuk megtisztelő hívását a hét minden napján 8-tól 8-ig!