Bronz szobrok felvásárlása
Fa szobrok felvásárlása
Antik szobor felvásárlása

Szobrok felvásárlása azonnal, készpénzért.

Bronz, márvány, kő, fa és egyéb anyagokból készült antik szobrok felvásárlását magas áron biztosítjuk!

Érdekesek számunkra bronzból, kőből, fából, márványból, üvegből, ónből, rézből és egyéb anyagokból készült régi és antik szobrok. Absztrakt, akt, állatábrázolás, emberábrázolás, keleti, mitológiai és egyéb témájú szobrok.

Megválna régiségeitől, örökségétől?

Az alábbi űrlappal tud nekünk emailt küldeni eladni kívánt régiséggel kapcsolatban. Kérjük, ha rendelkezik fotókkal a tárgyról / tárgyakról azokat is csatolja a második lépésben. A telefonszámát nem kötelező megadni, viszont felgyorsíthatja a felvásárlás folyamatát. E-mail címünk: felvasarlas@rugexpert.hu

Van az ön tulajdonában eladni kívánt Szobor?

Nagyra értékelünk minden megkeresést eladni kívánt régiséggel, teljes hagyatékkal kapcsolatban. A szakmában 30 év alatt kemény munka árán felépített presztizsünknek és kapcsolatainknak hála, szinte majdnem minden antik tárgy azonnali felvásárlásában vagy beszerzésében egyaránt tudunk önnek segíteni. Az e-mailekre napközben általában 1 óra alatt válaszolunk.

Várjuk megtisztelő megkeresését!

Az alábbi régiségeket szintén készpénzért megvásároljuk:

Teljes régiség felvásárlás

Teljes hagyaték felvásárlása

Antik tárgyakat örökölt? Teljes Hagyaték felvásárlása esetén az örökség komplett értékét és az elhúnyt érdekeit is tiszteletben tartjuk árajánlatunkkal.

Tovább

Várjuk megtisztelő hívását a hét minden napján 8-tól 8-ig!