Őszi Látképek és Bemutató

Rég volt üzletünk ennyire gyönyörű!

Szia! Egész szeptembert boltunk csinosítgatásával és feltöltésével töltöttük és azt kell mondjuk, hogy üzletünk sokkal szebbre és hangulatosabbra sikerült, mint eddig bármikor. Készűltünk is számodra “pár” fotóval, hogy bebizonyítsuk!

Fogadd szeretettel a legújabb látképeket és panorámákat a Rugexpertből!

Régiség boltunkba belépve ez a lávány tárul eléd elsőként!

Üdvözlünk második otthonunkban!

Amikor ellátogatsz hozzánk egy tágas helyiségbe érkezel először, amire magunk között, családi vállalkozás lévén “nappaliként” szoktunk hivatkozni. 

A fenti fotón nappalink kb. egyharmadát csodálhatod meg. A képtől balra és a kamera mögött is van hely bőven még, lentebb mutatjuk.

A Képen látható lélegzetelállító antik kínai üveges vitrineket nemrég szereztük be, hogy garantáltan egyedi módon mutathassuk be apróságainkat is. 6db ilyen vitrint találtok nálunk, csurdultig, de mégis ízlésesen feltöltve Magyar, Európai és Keleti porcelánokkal, kerámiákkal, szobrokkal. Találtok a polcokon Herendi Ludas Matyitól kezdve antik kínai vázákig mindenféle régi és érdekes apróságot, kincset.

PÁRNA MÁNIA

A vitrinektől balra “párnaszobánk” (de volt már több látogatónk, akik szerint a “Mennyország“) bejáratát láthatod, amit átlépve megérkezel a földi paradicsomba! (Feltéve, ha hasonló ízlésed van mint nekünk és te is párna mániás vagy!)

Egy antik szőnyeg, állapotától függetlenűl kincs. 2006-ban kezdtük el a “rossz állapotú” régi szőnyegek újrahasznosítását. Akkoriban még csak párnákat készítettűnk belőlük, ma már komplett ülőgarnitúrákat is készítűnk szőnyegek, kelimek, szumákok és egyéb textilek felhasználásával.

Menjünk vissza a nappaliba egy pillanatra. Az első képen látható vitrinekkel szemben lévő oldalt látod. A fal tetején meseszép antik Beluch és Siráz szőnyegek, alattuk még két vitrin telis-tele apróságokkal, valamint egy átjáró a szőnyegszobánkba.

Készítettünk nektek egy alaprajzot üzletünkről, hogy könnyebb legyen kiigazodni, mikor hol járunk. A rajzon a fekete téglalapok az átjárókat jelzik.

Mi valóban imádjuk az antik tárgyakat, erre építettük életünket és ezt remélhetőleg üzletünk színvonala is tükrözi.

ANTIK SZŐNYEGEK, KELIMEK & SZÍNEK KAVALKÁDJA

Régiségboltunk neve, a “Rugexpert” egyébként angolról fordítva “Szőnyeg Szakértőt” jelent. Nem csoda, hogy így neveztük el üzletünket, hisz az antik szőnyegek által csöppentünk bele a régi művészetek csodálatos világába 30 évvel ezelőtt.

A fotó és üzletünk élénk színeiért gyönyörű antik Perzsa, Afgán, Török, Türkmén, Kazak és más keleti szőnyegek a felelősek.

A kép jobb oldalán látható átjáró a kisszobánkba vezet.

Panoráma kisszobánkból. Szőnyegek, szobrok, órák, bútorok és mindenféle érdekes régiség.

Tetszett bemutatónk? Gyere el hozzánk!

Elérkeztünk bemutatónk végéhez, reméljük, hogy élvezted ezt a kis összefoglalót és találkozhatunk személyesen is. Ne felejtsd el, hogy mi is szívesen vásárolunk tőled régiséget, sőt cseréről és beszámításról is bármikor lehet szó!

Hidd el, hogy bár a képek nagyon részletesek, így is csak egy töredékét tudják bemutatni üzletünk valódi hangulatának. Várunk szeretettel, ha szeretnél kicsit kiszakadni a mindennapokból, vagy ha egy kis időutazásra vágysz.

Ha tetszett bemutatónk és a jövőben is szívesen olvasnád írásainkat, iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülsz majd róluk! Ezen kívül feliratkozóink 5% kedvezményt is kapnak vásárlásaikból, szóval mindenképp megéri!

Várunk szeretettel,

István & Erika

Kapcsolódó:
Rugexpert - Őszi Látképek és Bemutató
Régiség felvásárlás

Figyelem! Régiségeinek felvásárlása az ön kérése alapján történhet Forintban vagy Euróban is! Régiség felvásárlás forródrót a hét minden napján 8-tól 8-ig: 06/70/775/7804 Telefonon

Tovább

Havonta maximum 2-4 emailt küldünk és természetesen bármikor pillanatok alatt lemondhatod.