50 FOTÓ, 50 KINCS – Apróságok és Régiségek

Porcelánok, Kerámiák, Szobrok...

Októberi termékpaletta - 1. rész

Bár elsősorban az egész országban páratlan antik szőnyeg gyűjteményünkről vagyunk ismertek, nem csak meseszép szőnyegek közül válogathatsz nálunk! Bőven találsz mindenféle Magyar, európai, ázsiai és néha dél-amerikai régiségeket, kincseket.

Összeválogattunk neked 50db fotót 50db különböző régiségről, amiket jelenleg megtalálsz vitrineink polcain és üzletünk kirakataiban. A valódi készletünk természetesen sokkal nagyobb és napi rendszerességgel frissül, ezért mindenképp érdemes ellátogatni személyesen is! 

Várunk szeretettel!

Vannak hasonló antik tárgyaid amiktől megválnál? Szívesen megvásároljuk tőled őket készpénzért, magas áron!

Megválna régiségeitől, örökségétől?

Az alábbi űrlappal tud nekünk emailt küldeni eladni kívánt régiséggel kapcsolatban. Kérjük, ha rendelkezik fotókkal a tárgyról / tárgyakról azokat is csatolja a második lépésben. A telefonszámát nem kötelező megadni, viszont felgyorsíthatja a felvásárlás folyamatát. E-mail címünk: felvasarlas@rugexpert.hu

Fogadjátok szeretettel képgalériánkat!

Tetszett bemutatónk? Gyere el hozzánk!

Elérkeztünk bemutatónk végéhez, reméljük, hogy élvezted ezt a kis összefoglalót és találkozhatunk személyesen is. Ne felejtsd el, hogy mi is szívesen vásárolunk tőled régiséget, sőt cseréről és beszámításról is bármikor lehet szó!

Hidd el, hogy bár a képek nagyon részletesek, így is csak egy töredékét tudják bemutatni üzletünk valódi hangulatának. Várunk szeretettel, ha szeretnél kicsit kiszakadni a mindennapokból, vagy ha egy kis időutazásra vágysz.

Ha tetszett bemutatónk és a jövőben is szívesen olvasnád írásainkat, iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülsz majd róluk! Ezen kívül feliratkozóink 5% kedvezményt is kapnak vásárlásaikból, szóval mindenképp megéri!

Várunk szeretettel,

István & Erika

Kapcsolódó:
Rugexpert - 50 FOTÓ, 50 KINCS - Apróságok és Régiségek
Régiség felvásárlás

Figyelem! Régiségeinek felvásárlása az ön kérése alapján történhet Forintban vagy Euróban is! Régiség felvásárlás forródrót a hét minden napján 8-tól 8-ig: 06/70/775/7804 Telefonon

Tovább
Rugexpert - 50 FOTÓ, 50 KINCS - Apróságok és Régiségek
Termékeink

Gyönyörű kézi csomózású keleti szőnyegekkel, magyar és külföldi festők lenyűgőző munkáival, kézzel faragott mesébe illő felújított bútorokkal, precíz kézzel megáldott ötvösök szemet gyönyörködtető alkotásaival és egyéb érdekes antik tárgyakkal várunk téged üzletünkben

Tovább

Havonta maximum 2-4 emailt küldünk és természetesen bármikor pillanatok alatt lemondhatod.