Rólunk

Családi vállalkozás vagyunk és 30 éve foglalkozunk szőnyegek és régiségek adás-vételével.

Kérjük engedje meg, hogy bemutatkozzunk!

Kérjük engedje meg, hogy bemutatkozzunk!

Rólunk mondták

Vélemények

Üdvözlöm weboldalunkon, Varga István vagyok!

A 90-es évek elején az építőipart hátrahagyva csöppentem bele az antik keleti szőnyegek világába. Kezdetleges érdeklődésem hamar egy életre szóló szenvedéllyé nőtte ki magát, aminek hála mára az ország egyetlen antik szőnyegekre specializálódott üzletének büszke tulajdonosának mondhatom magam.

Az elmúlt 30 évben, a régi tárgyak iránt érzett tiszteletem és szűnni nem akaró tudásszomjamnak köszönhetően volt szerencsém együtt dolgozni műgyűjtőkkel, színházi, televíziós és filmes produkciókkal, kiállításokkal is.

Varga Erika - Keleti szőnyeg restaurátor & Üzletvezető
Varga István - Keleti szőnyegek és Magyar régiségek szakértője

Minden elért és jövőbeni sikereinket egymásnak köszönhetünk!

Feleségemmel, Erikával együtt kezdtük el tanulni a szakmát. Míg én a szőnyegek eredetét, különböző minták szentimentális jelentését tanulmányoztam, ő a szőnyegek készítésének és javításának fortélyait sajátította el Fodor Luca szőnyeg restaurátor mester mellett.

Még Törökországban sem végeznek ilyen minőségi javítást!” Mondta már több nemzetközi üzleti partnerünk, akik a világ minden tájáról hozzánk hozzák/küldik javítandó szőnyegeiket.

Nagyra értékelünk minden megkeresést eladni kívánt régiséggel, privát kollekció összeállításával vagy kiegészítésével kapcsolatban. A szakmában 30 év alatt kemény munka árán felépített presztizsünknek és kapcsolatainknak hála, szinte majdnem minden antik tárgy azonnali értékesítésében és beszerzésében egyaránt tudunk önnek segíteni.

Várjuk megtisztelő megkeresését!

István és Erika

Korábbi és jelenlegi partnereink

Többek között velük is dolgoztunk már!

Rugexpert - Rólunk
Rugexpert - Rólunk
Rugexpert - Rólunk
Rugexpert - Rólunk
Rugexpert - Rólunk
Rugexpert - Rólunk

Megválna régiségeitől, örökségétől?

Az alábbi űrlappal tud nekünk emailt küldeni eladni kívánt régiséggel kapcsolatban. Kérjük, ha rendelkezik fotókkal a tárgyról / tárgyakról azokat is csatolja a második lépésben. A telefonszámát nem kötelező megadni, viszont felgyorsíthatja a felvásárlás folyamatát. E-mail címünk: felvasarlas@rugexpert.hu