Szőnyegtisztítás

Mert antik szőnyegének tisztítása különös odafigyelést igényel!

Kézi csomózású szőnyegek kézi tisztítása.

Kézi csomózású szőnyegek kézi tisztítása.

Természetesen minden szőnyegünk, kelimünk és egyéb textilünk, valamint ezekből készült párnáink, táskáink és egyéb tárgyaink tisztítva és moly ellen kezelve kerülnek új tulajdonosaikhoz!

Régi és antik szőnyegek tisztítása

Szőnyegtisztítás

Kézi szőnyegtisztítás mosás közben.

Kézi szőnyegtisztítás ára: 4000 Ft/m²

Selyem szőnyeg tisztítása: 6500 Ft/m²

10 m² felett ingyen hozzuk-visszük szőnyegét Budapest területén!

Kézi csomózású antik szőnyege különös odafigyelést igényel, főleg ha tisztításról van szó. Vállaljuk gyapjú, kecskeszőr, pamut és selyem szőnyegének kézi tisztítását/mosását bármilyen méretben!

Mi nem csak tisztítjuk a szőnyegeket, de értünk is hozzájuk, hiszen erre építettük életünket és vállalkozásunkat!

Kézi mosás

A 90-es évek eleje óta foglalkozunk antik szőnyegek kereskedésével, a tradicionális kézi tisztítás fortélyait pedig pályafutásunk elején sajátítottuk el. A kézzel csomózott szőnyegek tisztítása különös odafigyelést és türelmet igényel és ezt tőlünk meg is kapja.

Természetes szárítás

Kézi szőnyegének szárítását sem szabad elsíetni, különben a végeredmény vállalhatatlan lesz! Gépi szárítás esetében a szőnyegek végei és szélei “visszahajolhatnak”, ami nem csak, hogy nem esztétikus, de balesetveszélyes is. Csak szabad levegőn, vagy ha az időjárás ezt nem teszi lehetővé akkor kontrollált hőmérsékletű helyiségben, lógatva szárítjuk szőnyegét!

Hozzuk-visszük!

Budapest területén 10m² feletti tisztítás esetében ingyenes kisszállást és házhozszállítást vállalunk. Kisebb méret esetén szolgáltatásunk díja 5000 Ft.

Szőnyegét/szőnyegeit természetesen üzletünkbe is bármikor behozhatja tisztításra!

Megválna régiségeitől, örökségétől?

Az alábbi űrlappal tud nekünk emailt küldeni eladni kívánt régiséggel kapcsolatban. Kérjük, ha rendelkezik fotókkal a tárgyról / tárgyakról azokat is csatolja a második lépésben. A telefonszámát nem kötelező megadni, viszont felgyorsíthatja a felvásárlás folyamatát. E-mail címünk: felvasarlas@rugexpert.hu