Termékeink

Kérjük engedje meg, hogy röviden bemutassuk mivel foglalkozunk és milyen kincseket találhat üzletünkben.

Antik szőnyegek, bútorok, festmények és sok más régiség vár nálunk!

Antik szőnyegek, bútorok, festmények és sok más régiség vár nálunk!

Gyönyörű kézi csomózású keleti szőnyegekkel, magyar és külföldi festők lenyűgőző munkáival, kézzel faragott mesébe illő felújított bútorokkal, precíz kézzel megáldott ötvösök szemet gyönyörködtető alkotásaival és egyéb érdekes antik tárgyakkal várunk téged üzletünkben sok sok szeretettel!

Régiség boltunkba belépve ez a látvány fogad először!
Bejegyzés
Őszi Látképek és Bemutató

Rég volt üzletünk ennyire gyönyörű! Szia! Egész szeptembert boltunk csinosítgatásával és feltöltésével töltöttük és azt kell mondjuk, hogy üzletünk sokkal

Tovább
Antik keleti Heriz szőnyeg
3x4 méteres meseszép Heriz szőnyeg a XIX. század végéről, korának megfelelő állapotban.

Régi és antik, kézzel csomózott

Szőnyegek és kelimek

Minden régi tárgyat imádunk, de fő profilunk mindig is az antik szőnyegek voltak. Mivel új szőnyegeket nem forgalmazunk így minden darabunk egyedi, két egyforma szőnyeg nincs nálunk. A pozitív vásárlói élmény nagyon fontos számunkra, ezért nagy hangsúlyt fektetünk termékeink profi bemutatására. Szívesen mesélünk is szőnyegeinkről és történeteikről, a készítéskor használt anyagokról és csomózási technikákról.

Szőnyegekből és kelimekből készült

Egyedi bútorok

Precíz kezekkel megáldott asztalos és kárpitos kollégáink minden eléjük állított kihívásunkat teljesítik, legyen szó egyszerű puffok elkészítéséről vagy a képeken látható Barokk fotelpár teljes felújításáról és átkárpitozásáról. Ezeket a termékeinket garantáltan sehol máshol nem találja meg.

Saját készítésű szőnyeg bútorok
Kaukázusi szumák szőnyeggel kárpitozott Barokk fotel pár és hozzájuk tartozó lábzsámolyok.
Kelim szőnyeg kispárnák
Párnákat, táskákat, pénztárcákat és egyéb kiegészítőket is készítünk szőnyegekből.

Szőnyegekből és kelimekből készült

Párnák, táskák, tárcák stb.

Ha olyan szőnyeg, kelim, szumák, mokett vagy egyéb textil kerül hozzánk, ami kopott esetleg szakadt vagy hiányos, de van még “menthető” része, akkor az egészséges részekből párnákat, pénztárcákat, válltáskákat és egyéb dolgokat készítünk. Vásárlóink között kiemelkedően népszerűek szoktak lenni ajándékozós ünnepek, születésnap és Karácsony tájékán.

Lélegzetelállító és mesébe illő

Antik tárgyak, festmények stb.

Magyar és külföldi festők lenyűgőző munkáival, kézzel faragott mesébe illő felújított bútorokkal, precíz kézzel megáldott ötvösök szemet gyönyörködtető alkotásaival és egyéb érdekes antik tárgyakkal várunk titeket üzletünkben sok sok szeretettel!

Megválna régiségeitől, örökségétől?

Az alábbi űrlappal tud nekünk emailt küldeni eladni kívánt régiséggel kapcsolatban. Kérjük, ha rendelkezik fotókkal a tárgyról / tárgyakról azokat is csatolja a második lépésben. A telefonszámát nem kötelező megadni, viszont felgyorsíthatja a felvásárlás folyamatát. E-mail címünk: felvasarlas@rugexpert.hu